Menu

GODT NYTÅR og hæder til 3 jubilarer

image På billedet fra højre: Finn Ladevig, Harry Pedersen og Henrik Farmann
Henrik Farmann
31. december 2021 kl. 14:31

                                           

Året går så småt på hæld, og den sidste aktivitet i regi af Vinding SF Fodbold er i disse minutter stadig igang - salg af de sidste fyrværkeri. 

Igen har vi haft et år, som ikke har været helt normalt: corona'en har på skiftende tidspunkter givet restriktioner, som har ramt de fleste på en eller anden måde. Vi har forsøgt at styre fodboldaktiviteterne igennem de forskellige udfordringer, og kan faktisk se tilbage på både "store hjemmekampsdage", spændende oprykningsdrama for vores herresenior 1. hold, DBU-hædring af Jens Rindom, overgang til ny hjemmeside samt medlemsregistrerings- og kontingentsystem og meget mere. Ikke så dårligt endda!

Lad os alligevel håbe, at 2022 bliver et år, hvor der er nogenlunde styr på corona-smitten, og hvor vores fodboldaktiviteter ikke rammes af skiftende restriktioner.

Og så - nå ja - så fik vi sidst på året også hædret 3 trænere/ledere for længere tids tjeneste i foreningen: Harry Pedersen blev hædret for 30 års tro tjeneste... - godt gået, Harry. Og til de der ikke ved det, så har Harry været til stede i samtlige timer af årets fyrværkerisalg!

Herudover var der hæder til Finn Ladevig samt udertegnede... - begge for 10 års arbejde i foreningen i forskellige roller. 

For alle jubilarer gjald det, at hæderen egentlig skulle have været uddelt sidste år, men det var dengang ikke muligt.

GODT NYTÅR til alle medlemmer, trænere, ledere og andre interessenter af Vinding SF Fodbold.

Mvh. Fodboldudvalget.