Menu

Årets træner/leder i Vinding SF Fodbold.......

image
Henrik Farmann
18. december 2021 kl. 22:53
...... - er GITTE ARP!

Årets træner/leder i Vinding SF Fodbold er netop kåret. Det er i år Gitte Arp.

Men hvad gør man, når modtageren af hæderen på det seneste har været svær at træffe i omgivelserne på Vinding Stadion? Jo, man gate crasher en jule-komsammen på modtagerens arbejdsplads, K.T. Revision, og så må begrundelsen jo læses op foran alle medarbejderne!

Både Gitte same medarbejderne hørte, at Gitte har været med længe - næsten 10 år, og det med flere forskellige udfyldte funktioner. Dels har Gitte fungeret som holdleder for årgang 2007 igennem mange år. Men mindst lige så vigtigt, så har Gitte været fodboldafdelingens kasserer lige siden hun tog over efter Birgitte. Og det har hun klaret godt og altid til vores alles store tilfredshed. For der er styr på vores økonomi, og det gælder både indtægter, udgifter og budgetter. Og når man har kontakt til Gitte, så er der altid garanti for en snak om ikke kun økonomi, men også fodbold eller nogle helt andre emner bliver vendt.

Senest har Gitte været med til omlægningen til nyt medlems- samt økonomisystem. Her har Gitte ikke været hoveddriver, men hun var med, da de afgørende beslutninger blev ført ud i livet. Og at hun ikke var hoveddriver, det forståes. For Gittes arbejdsliv har ikke været helt normalt, siden corona-situationen indtraf, for alle folketingets hjælpepakker har lagt hendes hverdag ned i forsøget på at hjælpe alle kunderne hermed. 

Det er stadig dejligt at have Gitte med ombord, og det er altid fornøjeligt, at være sammen med hende. VSF Fodbold håber, at det kan fortsætte i mange år fremover.

TAK til Gitte for hendes indsats og et STORT TILLYKKE skal lyde. 

... - og Gitte blev bedt om at huske at dele hæderen med de medarbejder i K.T. Revision, som fra tid til anden også har en finger med i spillet.