0-2 blev vendt til en 3-2 sejr!

image
Henrik Farmann
20. marts 2022 kl. 20:43

Lørdag formiddag vandt U16-drengene også deres 2. kamp i forårsturneringen, og holdet er har således gjort rent bord i sæsonens første to kampe.

Holdet kom ellers skidt fra start, idet det stod 0-2 efter mindre end et kvarter. Odder spillede friskt til fra starten af, og begge målene blev sat ind efter flot opspil og koldblodig udnyttelse. En kort overgang virkede Vinding lidt rystede og tvivlende, men det fik Odder så ændret på. Der blev begået et klodset frispark, som tommeren takserede til gult kort og dermed 10 minutter i undertal. Her tilspillede Vinding sig et overtag med flere chancer til følge. Efter en klumpspilsituation slog Bertil et fladt indlæg i feltet, og Magnus Bach fik afsluttet i nederste venstre hjørne uden chance for modstandernes målmand.

Ikke flere mål i første halvleg, men det kom der i anden. Odder fik ikke clearet et hjørnespark til Vinding væk, og pludselig lå bolden for Bertils fødder, og han skulle blot prikke den ind. Så var der udlignet. Kort herefter erobrede Sofus en bold, som Magnus Bach smart tog med sig, hvorefter han spillede ind til Bertil på midten. I to forsøg lykkedes det at få bolden i mål, og Bertil var nu dobbelt målscorer, og Vinding var i front.