Menu

Medlemskontingent

Bliv medlem af Vinding Idræts Center
- støt VIC og opnå fordele

Alle privatpersoner kan blive medlem af Vinding Idræts Center. Det giver dig mulighed for at have medindflydelse på, hvordan Vinding Idræts Center skal udvikle sig. Du bliver derfor hvert år inviteret til vores generalforsamling.

Medlemsskabet giver rabat på arrangementer i Halvni klubben - kr. 20 pr. foredrag.

Medlemskabet giver automatisk adgang til medlemsspillet Støt og Vind. Vinding Idræts Center garanterer at 50% af medlemmernes kontingent tilbagebetales i form af gevinster. Vi foretager hvert år 10 udtrækninger. Hver den 20. i månederne marts til december. I december måned udtrækker vi en hovedgevinst i form af et rejsegavekort til en værdi af kr. 5000. Jo før du melder dig ind, desto flere chancer har du for at vinde. Gevinsterne er fortrinsvis gavekort til de lokale forretninger.

Medlemskontingent er fastsat til kun kr. 250 for 2024.

Hvad går pengene til?
Overskuddet går til yderligere rekvisitter til centret, således at alle til enhver tid synes, at et besøg i Vinding Idræts Center, bliver en god oplevelse.

Alle kan være med - både børn og voksne. Har din nabo ikke tilknytning til Vinding Sportsforening er her en god og alternativ mulighed for at støtte. Bedsteforældre er mere end velkomne - også selv om de slet ikke bor i området.

Opret dig som medlem her:

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig via nettet eller opstår der problemer kan du sende en mail til formand@v-i-c.dk med oplysning om navn, adresse, telefonnr., mailadresse samt fødselsdato. Så bliver du oprettet som medlem, og du modtager en opkrævning.

Luk