Menu

Tilmelding

ONLINE-TILMELDING ER ÅBEN:
Når du klikker på et hold, vises en holdbeskrivelse i rubrikken til højre for holdlisten. Nederst i rubrikken (under beskrivelsen) finder du en tilmeldningsknap. Ved at klikke på den, kan du tilmelde dig holdet og samtidig betale med dankort.

HUSK: Du skal tilmelde dig som "nyt medlem", hvis du ikke tidligere har deltaget på et af de viste hold. Du kan derfor kun benytte "Allerede medlem" rubrikken under tilmelding, hvis du i forvejen er tilmeldt et af de viste hold.
Husk også at holde din medlemsprofil opdateret med telefonnr, mailadresse, bopæl etc. Du logger bare ind og ændrer din medlemsprofil, så den altid er ajourført.
Tilmelding skal ske inden 1. oktober i indeværende år.

Bemærk - brug af foto i VSF:
Ved tilmelding til et hold i Vinding Sportsforening accepterer du samtidig, at der må tages fotos af dig/dit barn/dine børn for at vise foreningens aktiviteter. Billederne kan være af enkelt personer og hold (portrætbilleder). Billederne kan vises på foreningens hjemmeside, trykte og sociale medier som Facebook, YouTube mv. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende oplysning herom med navn og hold til din afdelingsformand.

 

 

Luk